2019 İlkbahar Modasında Trençkotlar Ön Planda

Her sezon tasarımcılar tarafından birbirinden renkli birbirinden şık birçok kıyafet sunuluyor. Farklı ve birbirinden çarpıcı birçok renk ise trend olmaya devam ediyor. Neredeyse her tarza hitap eden kıyafetler ile hem kadınlar hem de erkekler bu sezonda da fazlasıyla göz dolduracak. 2019 bahar sezonunda ise göze en çok çarpan parçalardan olan ve trend olmaya aday olan trençkotlar ön plana çıkmaktadır. Bu sezonda birbirinden farklı kesimleri ile klasik giyimin yanında spor giyimde de trençkot fazlasıyla beğeni alacak gibi görünüyor.

Trençkotlarda Trend Olan Renkler

2019 ilkbahar modasında pastel renklerin yanında turuncu ve pembe gibi göz alıcı renkler trend olmaktadır. Fazlasıyla sevilen bu renkler trençkotlara da başarılı bir şekilde yansımaktadır. Haki yeşili, krem ve vazgeçilemeyen siyah trençkotlarda fazlasıyla ön planda yer almaktadır.

Trençkot İle Şık Görünmenin Püf Noktaları

Trençkot ile şık ve zarif bir görünüm elde etmek oldukça kolay. Trençkotlar, kolay bir şekilde kombinlenmesinden dolayı dolapların vazgeçilmezi arasında yer alıyorlar. Trençkot seçiminde öncelikli olarak dar bir tercihte bulunulmamalıdır. Kemer detayları trençkotlarda sıkça kullanıldığından dolayı dökümlü bir trençkot seçiminde, daha çekici ve çarpıcı bir görünüm elde etmeniz mümkün. Dökümlü bir trençkot ve beli sıkıca kavrayan kemer ile hem bel daha ince görünecek, hem de daha zarif bir görünüm elde edebileceksiniz.

Çarpıcı Bir Görünüm İçin Trençkot Kombini Nasıl Yapılmalı?

Trençkot seçiminin yanında trençkotu ne ile tamamlayacağımız da çok önemli bir konudur. Spor şık bir görünüm elde etmek isteyen kadınlar jean pantolonlar, mini pileli etekler veya elbiseler tercih etmelidir. Bunun yanında düşük topuklu stilettolar ile oldukça hoş bir görünüm elde edebilirsiniz. Klasik bir görünüm elde etmek isteyenler ise bu yılda sıkça göze çarpan kalem etekleri tercih edebilirler. Ayrıca dizlerin üzerine kadar gelen çizmeler ve mini eteklerle oldukça çekici bir görünüm elde edilmektedir.

Trençkot Aksesuar Seçimi

Trençkot şık ve zarif görünmek isteyenlerin vazgeçemeyecekleri önemli bir detaydır. Tek başına bile fazlasıyla göz dolduran trençkot için aksesuar seçimi oldukça önemlidir. Trençkotu spor bir kombinde kullanmak isteyenler bol şallar ile kombin edebilir. Bunun yanında klasik bir tarz elde etmek isteyenler ise rugan, minik bir çanta seçimi yapabilirler. Ayrıca saten şal da doğru bir tercih olacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir