Tayt İle Yapacağınız Bazı Kombin Tavsiyeleri

Tayt birçok kadının yaz veya kış mevsiminde çok fazla tercih ettiği parçalardan bir tanesi haline geldi. Hatta son yılların en fazla aranan ürünlerinden bir tanesi olan tayt giyimi konusunda çok kadın hatalar yapabiliyor. Bu nedenle siz değerli okuyucularımız için bu yazımızda taytı nasıl kombin edebileceğinizi kısaca anlatmak istedik. Eğer sizde tayt kullanmayı seviyorsanız bu yazımızın mutlaka okumalısınız.

tayt

tayt

Tayt İle Tarz Ve Rahat Olun

Daha rahat ve cool bir görünüm sağlayan tayt uzun bir tişört üzerine giydiğiniz düğmeleri açık uzun gömlek ile kombin edilebilir. Eğer isterseniz flar takabilirsiniz. Ayakkabı olarak ise postal tercih etmelisiniz. Bu sayede tarz bir kombin yapmış olursunuz.

tayt kombini

tayt kombini

Eğer tayt üzerine kısa bir tişört veya gömlek giyerken pek fazla rahat değil iseniz size bu kombinde uzun hırka kullanmanızı tavsiye edebiliriz. İddialı bir görünüm ve kombin sağlamak isteyenlere deri tayt öneririz. Eğer çok fazla hareket halinde olacağınız bir gün yaşayacaksınız rahat edebileceğiniz bir tayt üzerine salaş ve baskılı bir tişört ve spor ayakkabı kombin yapabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir