2018 Yılının Gözde Bölgeleri Nereler Olacak?

İnsanı yaşama bağlayan en önemli şeylerin başında hobileri ve tutkuları geliyor. Öyle insanlar var ki bazen çok yakın çevremizde de oluyorlar gezmeden duramıyorlar ve biz bu tip insanlara gezgin diyoruz.

Onlar mutlaka yeni yerler görmek, keşfetmek istiyorlar ve yaşamları boyunca başka türlü nasıl yaşanır bilmiyorlar. Biz de özellikle bu insanlar için 2018 yılında popüler olacak bölgelere değinmek istiyoruz.

kars

kars

Türkiye’den ve Dünya’dan O Kentler

Dilerseniz hemen başlayalım. Bir ülkemizden, bir dünyadan gidecek olursak, Kars son yıllarda farklı tur firmalarının da düzenledikleri etkinlikler ile oldukça cazip hale gelmiş durumda. Kışın Kars kentine yapılan tren gezileri, Çıldır gölü, Kars kaşarı, kar altındaki güzelliği Kars kentini başka türlü bir özel hale getiriyor. Özellikle kış aylarında gitmekte fayda var.

Şimdi dünyadan bahsetmek gerekir ise Fidel Castro öldükten sonra ilgi azalır diye düşünülmüş olsa da böyle bir durum olmadı ve Küba bu yıl da çok cazip, purosu, kentine has dokusu ile başta sosyalistler olmak üzere herkes için her dem gözde.

küba

küba

Mardin olmadan bu yazının çok da anlamı olmayacak sanki. Çünkü Mardin her dem gözde ve dokusu bir başka. Fas ama ille de Fas. Görmeyenler için bu yıl gidilmesi gereken yerlerin başında geliyor. Sadece Casablanca değil, mavi şehir Chefchaouen de mutlaka görülmeli. İran, Urfa da listemizde yer alan diğer 2018 rotaları.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir