2018 Sonbahar Kış Trendleri

Yeni sezonun başlaması ile birlikte vitrinlerdeki değişime bir bir şahit oluyoruz. Her ne kadar yazın etkisinden henüz kurtulmamış olsak da vitrinler çoktan sonbahar kış sezonuna yer açtı. Yeni sezon ile birlikte moda olan parçalar ise tasarımcıların defilelerinde boy gösterdi. Buna göre belirlenen sezon trenlerinde baklava desenlerden baskılı montlara kadar uzanan geniş bir liste yer alıyor.

ispanyol paça

ispanyol paça

  • Baklava Desenlere Sahip Kazak ve Çorap Modası

Zamansız desen olarak sunulan baklava deseni yeni sezon ile birlikte ayrıca trend oldu. Özellikle kazak ve çoraplarda kullanılan desen, retro 70’ler akımına da oldukça uygun olacak bir seçimdir.  Baklava desenlerine gardırobunuzda yer açabilirsiniz.

  • İspanyol Paça Pantolonlar

Özellikle uzun boylu hanımlar için tavsiye edilen İspanyol paça pantolonlar, yeni sezonda trend olmayı başaran parçalar arasında yerini aldı. Yeni sezon içersinde moda olan çizgiler İspanyol paça pantolonlarda da kendini gösteriyor. İspanyol paça pantolon seçiminde özellikle çizgili modelleri tercih edebilirsiniz.

salaş kazak

salaş kazak

  • Salaş Kazaklar

Rahat giyinmeyi seven bayanlar için oldukça iyi bir haber salaş kazak modası ile geldi. Yeni sezon içinde salaş kazaklar trend parçalar arasında girmeyi başardı.

  • Vintage Elbiseler

2017 – 2018 sezon ile beraber eski sezon içinde de yer alan vintage giyim modası devam ediyor. Özellikle elbise modelleri içersinde vintage stiline sahip olan tasarımlara gardırobunuzda yer açarak modaya uyum sağlayabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir