2015 Altın Bilezik Modelleri

Takı takmak her zaman kadınların hoşuna giden bir aksesuar olduğundan, özel günlerde şıklıklarını tamamlamak adına bilezik, kolye, küpe gibi birçok farklı alternatifleri kullanılabiliyor.

Genel olarak düğün, davet gibi organizasyonlarda daha sık tercih edilen bu takılar arasında altın bilezikler ihtişamıyla, kullanıcısının da girdiği ortamda tüm gözleri üzerine çekmesini sağlıyor

altın bilezik

altın bilezik

Altının Fiyatı Gramajına Göre Değişir

Her zevke hitap edecek şekilde birçok farklı modeli olabileceği gibi, aynı şekilde fiyat seçenekleri de birbirinden farklıdır.

Gramajına göre fiyatlandırılan altın bilezikler, aynı zamanda düğünlerin de vazgeçilmezleri arasındadır.

Geline verilen altın takıların arasında burma bilezikler ilk sıralarda yer almakla birlikte her anlamda gösterişli olan bu bileziklerin yanı sıra genç bayanların tercihi klasik bilezik modellerindense genelde kelepçe şeklindekilerden yana oluyor.

altın bilezik modeli

altın bilezik modeli

Hem katıldıkları her özel günde kullanabiliyorlar hem de yaşlarına uygun şekilde bir şıklık sergileyebiliyorlar. Her yıl değerini daha da katlayan altın, kadınların vazgeçilmezleri arasında olmaya devam edecek gibi duruyor.

Desenli ya da taşlı bilezik modelleri arasından bir seçim yapabileceğiniz gibi, sadelikten yana iseniz, düz modeller de tam size göre demektir.

Yüksek fiyatlı takıların başında gelen altın takılar zengin duruşuyla ve değerini hiç kaybetmemesi ile her zaman zirvede olmayı hak ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir