Sokak Modasında Şapka Akımı

Sokak modası her yıl moda dünyasının nabzını tutar. Eğer yeni sezon trendler henüz açıklanmadan öğrenmek istiyor ve kendi çevrenizde moda ikonu olmak istiyorsanız gözünüzü kulağınızı sokak modasından ayırmayın! Böylece ilk trendleri uygulayan siz olursunuz.

şapka modelleri

şapka modelleri

Örneğin yaz boyunca şapka modası plajlara ve sokaklara hakim olacak. Henüz koleksiyonlarda buna dair detayları görmemiş olabilirsiniz.

Büyük Şapkalarınızı Yanınızdan Ayırmayın!

Podyumlarda bu kadar fazla oranda şapka kullanılmamış da olabilir. Ancak sokak modasında özellikle ünlülerin başlattığı şapka kullanma modası sokaklarda hakimiyet kurmaya hazırlanıyor. Peki, hangi modeller kullanılabilir? Öncelikle büyük modellerin trend olduğunu belirtmeliyiz. Mini şapkalarınızı rafların arkalarına koyabilir, büyük ebatlarda olanları da ön plana çıkarabilirsiniz.

şapka modelleri

şapka modelleri

Yuvarlak kenarlı şapka modelleri ise en çok kullanılanların başında geliyor. Özellikle hasır olanlar trendleri yakalamayı başardı. Hasır şapkaların kullanım alanı artık yalnızca plajlarla sınırlı olmayacak. Sokakta, özellikle akşamları gezerken dahi bu şapkalarınızı kullanabilirsiniz. Bu şapkalarla en çok uyum sağlayan ayakkabılar elbette sandaletler oluyor. Gladyatör sandaletlerin bu sene moda olduğunu hatırlatalım, seçim sizin…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir