2018 Modasında Öne Çıkanlar

2017’in sona ermeye başlaması ile beraber artık insanlar yeni yıla ait parçaları inceliyor ve bunlar arasından dolaplarına en fazla yakışacağını düşündükleri parçaları seçmeyi hedefliyorlar. Bunu bilen modacılar da birbiri ardına yeni trendleri ortaya koymaya başladılar.

Uzun Paltolar

 Kış denilince akla ilk gelen şeylerden bir tanesi olan uzun paltolar, bu sezonun gözde modelleri içerisinde kendine yer buluyor.

kaban

kaban

Plastik Yağmurluklar

 Chanel tarafından moda severlere sunulan bu parça oldukça fazla konuşulmuştu. Pek çok ünlü ismin üzerinde görülen bu yağmurluklar ve plastik koleksiyon, kadınların da beğendiği parçalar arasında bulunuyor.

Şeffaf Ürünler

 Plastik bu sezon ciddi anlamda ön plana çıkan ürünlerde bir tanesi. Başta şeffaf çantalar olmak üzere ayakkabılarda da yine plastik kullanımını görmek oldukça mümkün.

Marjinal Botlar

 Başta Harvey Nichols olmak üzere pek çok farklı marka gerek maskulen gerekse feminen tarzda oldukça farklı bot modellerini kadınları beğenisine sundu. Bu botlar sayesinde kış ayları hiç olmadığı kadar şık bir şekilde geçmiş olacak.

bot

bot

Püsküller Kullanılmaya Devam Ediyor

Bir süredir en fazla tercih edilen aksesuarlar arasındaki yerini almış olan püsküller, bu sene de yine moda olmaya devam edecek. Başta çantalar olmak üzere ayakkabı, pantolon ve ceketlere püskül detayları öne çıkmayı sürdürecek.

Renkler Kışı Hareketlendiriyor

Kışın kasvetli havasını ortadan kaldırmak adına pek çok farklı renk bu kış ayında modacılar tarafından farklı kıyafetlerde kadınlara sunuluyor. Kadınların bu aşamada yapmaları gereken tek şey ise kendilerine en uygun rengi seçmek olacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir